У минулий четвер я йшов по Хрещатику і дав копійчину для якоїсь бабусі, яка з доволі жалібним виглядом просила милостиню.
Я з нею побалакав трохи.
Після цього пішов собі. Аж раптом мене наздогнала жінка,котра ходила по Хрещатику з букетами квітів і продавала їх.
Якщо коротко, то вона розповіла мені, що її 14-річнй син лежить зараз у лікарні в Києві.
У нього була травма голови і він потребує операції, - зі слів матері, у нього внаслідок отриманої рани в голові
"завелись черви"...
Скзала, що потрібно буде зробити операцію, яка коштує приблизно 8 тис. гривень. Сказала, що 5 вже зібрала, і просила мене допомогти їй (кошти також потрібні на поточне лікування)
Важко сказаи, чому вона вирішила до мене звернутись, - можливо, бачила, як я з бабусею тою говорив, та й подумала, що я якийсь багатий благодійник...
Проблема в тому, що допомогти їй я не можу, зважаючи на те, що й сам до сих пір не в змозі повністю відмовитись від підтримки батьків, хоча уже рік як працюю...
Однак, вона, з надією, що я чимось їй допоможу, почала діставати цілу купу медичних документів, фотографій сина, розповідала, до яких високопосадовців писала листи і т.д.
Я їй вірю. Не папірцям, які вона показувала, а - їй самій. Думаю, ви розумієте.
Не хочеться нікого відволікати своїми чи чужими проблемами...
Просто життя 14 річного хлопчини залежить від 3 тис. гривень...
Люди, хто в змозі допомогти тому хлопцю, телефон матері: 0973438231.
Маму звати Ольга, сина - Іван.
P.S.: вона приїхала із Закарпаття. судячи по говору із глухенького села. Каже, що в усіх своїх знайомих уже напозичала
скільки змогла, а зараз, поки син у київській лікарні, вона ходить по Хрещатику і торгує квітами.
Просила також подарувати їй стару зимову куртку.