Чесно кажучи, думала що у нас дискусія... Видимо помилилась.. Суцільна демагогія з вашої сторони... А жаль, сприймала вас як розумну людину. А освіта у мене все ж покраще, збираюсь здобути кандидата наук за пару років, що вам видимо не світить. Можу просвітити. Підпрацьовую репетитором для школяриків, досвід великий

Мені для цього гугл зовсім не потрібний. Це ж прописна істина. Отже, якщо немає півня - то яйця просто незапліднені. Для знесення яйця півень не потрібний. Це такий же процес як і у жінок менструація - дозрівання і вихід яйцеклітини з організму. При менструації діти не виникають, але ж вона всеодно проходить. З такого яйця курча не вилупиться (це вам скаже будь-який фермер, що розводить вдома курчат. Ви з сільськими мабуть не спілкувались ніколи, тут навіть наукової освіти не потрібно). Якщо ж необхідно курча - то на птахофермі таки тримають півнів. Ви не знали? Якщо ви хочете заперечити це наявністю факультативного партогенезу, то для курей він не властивий і зафіксованих випадків не було.
Мутації відбувають і зараз, просто дуже рідко. Так, я не сперечаюсь, що більшість мутацій призводять до негативних наслідків і продукують нежиттєздатних потворних особин, але є імовірність у 5-10 %, що зміна буде на краще. І знову скажу, за мутаціями виду треба спостерігати хоча б на проміжку в декілька десятків тисяч років. Про ваш аргумент "жовті курчата ж не мутовані", скажу - це що тоді, якщо я бачу пшеницю, що вде колоситься в полі, то, за вашою логікою, зерна взагалі не могло б бути? (такий предмет як "Логіка" я здала на відмінно).
Корисні мутації (зрозуміла, що ви просто ніяк не зрозумієте слово і забарвлюєте його тільки негативні кольори.. Ну тоді нехай це буде термін "генетичні зміни") зараз контрольовані, і теперішні курочки вже далеко не такі, як були століття назад. А ви знаєте, що різні види курей виникли внаслідок адаптацій до навколишнього середовища певної місцевості, або як наслідок природного відбору? Адаптації, як певні ознаки фенотипу, закріпились на генному рівні і були передані нащадкам, утворюючи нові породи (різний екстер"єр, розвиненість м"язевих тканин, продуктивність та інші.)
От, цілу статтю з голови для вас наклепала, а ви ображаєте...